سایه بحران مالی آمریکا بر اقتصاد جهان
به نقل از پایگاه خبری ایران اکونومیست1402/3/6کد خبر 1402322206
صندوق بین المللی پول اعلام کرد که آمریکا تا سال 2024 نرخ بهره را بالا نگه می دارد.
به گزارش ایران اکونومیست به نقل از اکونومیک، صندوق بین المللی پول روز جمعه یافته های اولیه خود را در مورد وضعیت اقتصاد ایالات متحده پس از سفر رسمی نماینده خود به این کشور منتشر و پیش بینی کرد رشد تولید ناخالص داخلی سالانه آمریکا 1/7 درصد در سال 2023 و به میزان یک درصد در سال آینده خواهد بود.
این مرکز مالی افزود که این کاهش احتمالا با افزایش بیکاری حدود 4/5 درصد تا پایان سال 2024 همراه خواهد شد.
با عطف به تورم، صندوق بین المللی پول خاطرنشان کرد که قیمت های مصرف کننده به کاهش خود ادامه خواهد داد در حالی که انتظار می رود تورم هشداردهنده در دو سال آینده بالاتر از محدوده هدف دو درصدی فدرال رزرو باقی بماند.
علاوه بر این، صندوق بین المللی پول سناریویی را نشان داد که در آن اقتصاد ایالات متحده احتمالا در سال آینده به طور ناگهانی کند می شود و رکود ناشی از سیاست های پولی سخت تر را ایجاد می کند.
صندوق بین المللی پول هشدار داد که در این مورد، ترکیبی از نرخ های بهره بالا، دلار قوی و کاهش شدیدتر در فعالیت های تجاری، سرریزهای مالی کلان منفی قابل توجهی در سراسر جهان به همراه خواهد داشت.
واژه شناسی این خبر (اقتصادی):
اِقتصاد یا بازرگانی به یک نظام اقتصادی در یک یا چند منطقه جغرافیایی یا سیاسی خاص گفته می شود و در برگیرنده تولید ، توزیع یا تجارت ، مصرف کالاها و خدمات در آن منطقه یا کشور می باشد. یک اقتصاد مجموع کل ارزش معاملات میان فعالان اقتصادی نظیر افراد، گروه ها، سازمان ها و حتی ملت هاست.
اقتصاد، برآیندِ کلیه فرایندهایی است که فرهنگ ، ارزش ، آموزش ، تکامل تکنولوژیکی، تاریخ ، سازمان اجتماعی ، ساختار سیاسی ، سیستم های قانونی، جغرافیا و همین طور مواهبِ طبیعی را دربر می گیرد. این عوامل زمینه، محتوا و شرایطی را تعیین می کند که یک اقتصاد در آن عمل می کند. برخی فرهنگ ها اقتصادهای مولدتری را به وجود می آورند و لذا ارزش یا تولید ناخالص داخلی بیشتری را تولید می کنند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (صندوق بین المللی پول):
صندوق بین المللی پول یک سازمان بین المللی است که بر اجرای سامانه پولی بین المللی نظارت دارد. صندوق بین المللی پول ، یکی از معتبرترین منابع ارزیابی و پیش بینی وضعیت اقتصاد جهانی محسوب می شود. طرح بنیان گذاری صندوق در کنفرانس برتون وودز در ژوییه ۱۹۴۴ که ساختار اقتصادی جهان پس از جنگ جهانی دوم شکل گرفت به وجود آمد و در دسامبر ۱۹۴۵ آغاز به کار کرد. هدف از تشکیل صندوق عبارت است از:
صندوق بین المللی پول، زیر نظر شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد کار می کند. اما در اصل، سازمانی مستقل است و این رابطه، بیشتر، تشریفاتی است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
هشدار صندوق جهانی پول درباره افزایش سرسام آور بدهی واشنگتن!
1402/3/6
در حالی که کاخ سفید و کنگره بر سر سقف بودجه پرداخت دولت در حال مناقشه اند، صندوق بین المللی پول هشدار داده که با وضعیت افزایش معوقات مالی کنونی، آمریکا به بحران اقتصادی بدتری دچار خواهد شد..به گزارشخبرگزاری مهر ، مدیر عامل صندوق بین المللی پول در نشست خبری با اعلام زنگ خطر به افزایش سقف بدهی های واشنگتن به صندوق بین المللی پول هشدار داد که ناتوانی دولتبایدندر بازپرداخت معوقات مالی، اقتصاد آمریکا را در معرض خطر جدی قرار خواهد داد.. خبرگزاری اسپوتنیک شامگاه جمعه گزارش داد کهکریستیناجورجی یوا مدیر عامل صندوق بین المللی پول در گفت وگو با رسانه های خبری در ارزیابی از وضعیت دورنمای اقتصاد جهانی هشدار داد کهاثرات بحران بدهی آمریکا حتماً اقتصاد آمریکا و اقتصاد جهانی را با رکود مواجه خواهد کرد.. بر پایه ...