طلای جهانی در مسیر سومین کاهش هفتگی
به نقل از پایگاه خبری ایران اکونومیست1402/3/6کد خبر 14023222136
طلا در روز جمعه و پیش از تعطیلی بازار، در حالی که معامله گران پیشرفت مذاکرات سقف بدهی آمریکا و مسیر افزایش نرخ بهره فدرال رزرو را ارزیابی کردند، از پایین ترین رقم دو ماه اخیر افزایش یافت و در مسیر سومین کاهش هفتگی متوالی قرار گرفت.
به گزارش ایران اکونومیست، بهای هر اونس طلا پیش از تعطیلی بازار به 1946 دلار و 20 سنت رسید و قیمت طلا در بازار معاملات آمریکا نیز به 1947 دلار و 20 سنت رسید.
قیمت طلا به پایین ترین سطح دو ماه اخیر خود یعنی 1936 دلار و 59 سنت رسید و قرار است 1/7 درصد در هفته کاهش یابد.
تای وونگ، تاجر مستقل فلزات مستقر در نیویورک گفت: علیرغم نشانه های مثبت، توافق بدهی قبل از ژوئن آسان نخواهد بود.
شاخص قیمت هزینه های مصرف شخصی که فدرال رزرو برای هدف تورم 2 درصدی خود دنبال می کند، پس از افزایش 4/2 درصدی در ماه مارس، در 12 ماه منتهی به آوریل 4/4 درصد افزایش یافت.
معامله گران شرط بندی می کنند که فدرال رزرو یازدهمین افزایش متوالی نرخ بهره را در ماه ژوئن ارائه خواهد کرد که این موضوع جذابیت طلای بدون بهره را از بین می برد.
بازدهی 10 ساله خزانه داری و شاخص دلار نزدیک به بالاترین سطح خود از اواسط ماه مارس تاکنون در نوسان و هر دو در مسیر سومین افزایش هفتگی متوالی خود قرار دارند.
بر اساس گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با 1/9 درصد افزایش به 23/23 دلار رسید و برای سومین افت هفتگی متوالی در مسیر قرار گرفت.
پلاتین با 0/2 درصد افزایش به 1022 دلار و 43 سنت رسید، در حالی که پالادیوم 0/6 درصد افزایش یافت و به 1425 دلار و 61 سنت رسید.
واژه شناسی این خبر (اقتصادی):
اِقتصاد یا بازرگانی به یک نظام اقتصادی در یک یا چند منطقه جغرافیایی یا سیاسی خاص گفته می شود و در برگیرنده تولید ، توزیع یا تجارت ، مصرف کالاها و خدمات در آن منطقه یا کشور می باشد. یک اقتصاد مجموع کل ارزش معاملات میان فعالان اقتصادی نظیر افراد، گروه ها، سازمان ها و حتی ملت هاست.
اقتصاد، برآیندِ کلیه فرایندهایی است که فرهنگ ، ارزش ، آموزش ، تکامل تکنولوژیکی، تاریخ ، سازمان اجتماعی ، ساختار سیاسی ، سیستم های قانونی، جغرافیا و همین طور مواهبِ طبیعی را دربر می گیرد. این عوامل زمینه، محتوا و شرایطی را تعیین می کند که یک اقتصاد در آن عمل می کند. برخی فرهنگ ها اقتصادهای مولدتری را به وجود می آورند و لذا ارزش یا تولید ناخالص داخلی بیشتری را تولید می کنند.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)