پیام رسان ایتا

به نقل از خبرگزاری موج1402/3/359کد خبر 140238562 دقیقه برای مطالعه

نکات ریز و درشت برای شستن سبزیجات و میوه برای خانم های خانه دار


برای اطلاع از روش صحیح شستن سبزیجات و میوه با ما در ادامه همراه باشید..


سبزیجات و میوه های تابستانی به دلیل آلودگی های فراوانی که دارند باید حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند..


به شما پیشنهاد می کنیم برای شستن سبزیجات به جای استفاده از ضدعفونی کننده های شیمیایی با یک محلول خانگی سبزیجات را ضدعفونی کنید..


اگر خیال می کنید که سبزیجات و میوه های ارگانیک به دلیل اینکه به آفت کش و مواد شیمیایی آلوده نیستند بنابراین نیازی به تمیز شدن ندارد، اشتباه بزرگی را مرتکب شده اید. میوه ها و سبزیجات حتی اگر آغشته به انواع آفت کش ها و مواد شیمیایی نباشند، باز هم حاوی موادی در سطوح خود هستند که می توانند برای سلامتی مضر باشند..


ممکن است سبزیجات و میوه ها با کودهای طبیعی و تقویت کننده های خاک از جمله ورمی کمپوست رشد یافته باشد..


از این رو، تمیز کردن میوه ها و سبزیجات به کمک ترکیبی طبیعی حاوی جوش شیرین بسیار کارایی دارد..


بی کربنات سدیم یا جوش شیرین یک ماده طبیعی بوده که به راحتی نیز قابل تهیه است..


نکته مهم در مورد جوش شیرین این است که آن یک «آفت کش زیستی» محسوب می شود؛ بنابراین می تواند انواع باکتری، ویروس و قارچ را از بین ببرد..


طرز تهیه محلول ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات نحوه تهیه این ترکیب کاملا ساده است..


کافی است چند قاشق جوش شیرین را داخل یک یا دو فنجان آب ریخته و خوب هم بزنید تا محلول کمی چسبناک شود..


سپس ترکیب به دست آمده را داخل یک اسپری یا ظرف بریزید..


در مرحله آخر فراموش نکنید که باید آن میوه یا سبزیجات را با آب کاملا بشویید تا اثری از جوش شیرین بر روی آن ها باقی نماند..


برای مشاهده کد تصویری اینجا ضربه بزنید
ثبت نظر
خوانندگان و همراهان پایگاه خبری قدیری نیوز، علاوه بر ثبت نظر، پیشنهادات و یا سوالات خود می توانید با ورود به گفتگوی زنده خبری در پیام رسان پایگاه خبری، مستقیما با سایر مخاطبین که هم اکنون در پیام رسان آنلاین هستند درباره موضوعات خبری تبادل نظر کنید. برای استفاده نیازی به ثبت نام ندارید.