فارس من' شورای رقابت علت قیمت گذاری نشدن برخی خودروها را اعلام کرد
به نقل از پایگاه خبری ایران اکونومیست1402/3/3کد خبر 1402395815
یک مقام مسئول در شورای رقابت درباره علت عدم اعلام قیمت برخی از خودروهای تولید داخلی و مونتاژی گفت: این خودروها جدید هستند لذا صورت مالی از قبل نداشته اند که سازمان حمایت براساس آن قیمت ها را بسنجد بنابراین بررسی قیمت آن ها زمان بر است..
به گزارش ایران اکونومیست کاربران سامانه فارس من با ثبت پویش هایی با عناوین خودروی 207 با موتور TU3 قیمت گذاری شود ، قیمت محصولات سایپا در طرح یکپارچه خودرو اعلام شود ، قیمت خودرو ساینا اس بازنگری شود ، قیمت نهایی خودروی کوییک جی ایکس در سامانه یکپارچه اعلام شود خواستار تعیین و ابلاغ قیمت این خودرو ها شدند..
آنها عنوان کردند در حالی که دومین طرح فروش در سامانه یکپارچه خودرو آغاز شده است اما هنوز قیمت برخی خودروهای تولید داخلی و مونتاژی ابلاغ نشده و این در حالی است که این خودروها در سامانه یکپارچه عرضه شده اند، لذا متقاضیان خرید این خودرو نمی دانند که برای خودروی انتخابی خود باید چه مبلغی را بپردازند..
براین اساس کاربران سامانه فارس من از مسئولان خواستند تا هر چه زودتر نسبت به تعیین قیمت این خودروها اقدام کنند تا متقاضیان برای تامین هزینه های مرتبط برنامه ریزی کنند..
این مقام مسئول در مرکز ملی رقابت اظهار داشت: به محض اینکه سازمان حمایت قیمت این خودروها را بررسی و به شورای رقابت اعلام کند، شورا نیز بلافاصله موظف است که قیمت ها را بررسی و ابلاغ کند..
مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت همچنین در رابطه با عدم قیمت گذاری و ابلاغ تعدادی از خودروهای مونتاژی، گفت: در مورد خودروهای مونتاژی نیز همین موضوع صادق است، خودروهایی که از قبل تولید می شد، قیمت هایش محاسبه و سریعا اعلام شد اما تعدادی از خودروهایی که صورت های مالی 6 ماه اول سال را نداشته اند برای بررسی و محاسبه قیمت هایشان زمان بیشتری لازم است..
وی ظهار داشت: شورای رقابت به شدت در تلاش است تا هر چه زودتر قیمت سایر خودروها را مصوب و ابلاغ کند..
به گزارش ایران اکونومیست: شورای رقابت در اواخر فروردین امسال قیمت خودروهای تولید داخل را مصوب و ابلاغ کرد که براساس آن قیمت این خودروها، بطور متوسط 29 درصد افزایش یافت..
همچنین این شورا در 16 اردیبهشت قیمت 17 خودروی مونتاژی را مصوب و ابلاغ کرد..
(تصویر شماره 1)
(تصویر شماره 2)(تصویر شماره 3)
واژه شناسی این خبر (شورای رقابت):
شورای رقابت با هدف تسهیل کنندگی فعالیت بخش خصوصی و به طور کلی تر عرصه اقتصادی و نوعی عامل برای کاهش ریسک در این بخش شکل گرفت تا بخش خصوصی با ورود به بازار نگران انحصارات و رقبای انحصارگر خود نباشد.
این شورا براساس موضوع ماده ۵۳ قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه و اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی تشکیل شده است.
ریاست این شورا را سید محمد رضا سید نورانی بر عهده دارد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)