مهلت ارسال مستندات «دومین جایزه ملی خدمات کتابخانه های عمومی» تمدید شد
به نقل از خبرگزاری کتاب ایران1402/3/4کد خبر 14023134815
نهاد کتابخانه های عمومی کشور و انجمن علمی ارتقای کتابخانه های عمومی ایران در دومین جایزه ملّی خدمات کتابخانه عمومی، مشوّق و قدردان خدماتی هستند که به ارائه شیوه های نوآورانه ای برای کسب وکارهای کوچک در جوامع خود پرداخته اند؛ شیوه هایی که مبتنی بر تجربه گرایی، کارِ گروهی، خلاقانه و نوآورانه ی منتهی به کارآفرینی و اجرای طرح کسب وکار بپردازد.
در این جایزه، آموزش محوری، کارِ گروهی و جلب مشارکت اجتماعی، نوآوری، توانمندسازی گروه های خاص، برنامه محوری و برآمدمحوری، الگوپذیری و تقویت کسب وکارهای محلی و بومی از معیارهای مهم ارزیابی است.
گفتنی است، جایزه ملی خدمات کتابخانه های عمومی از رویدادهای جنبی همایش بین المللی کتابخانه های عمومی است. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه به تارنمای همایش بین المللی کتابخانه های عمومی و کسب وکارهای کوچک به نشانی conf2.ipla.ir مراجعه کنند.
واژه شناسی این خبر (همایش):
کُنفِرانس (به فرانسوی : Conference ) کانفِرِنس (به انگلیسی : Conference ، /ˈkɑːn.fɚ.əns/ ) یا همایش به یک نوع تجمع گفته می شود که راجع به یک موضوع بحث یا سخنرانی می کنند.
معنی واژه ی کنفرانس در لغتنامه دهخدا به این صورت آمده است: کنفرانس . [ ک ُ ف ِ ](فرانسوی ، اِ) اجتماع گروهی از متخصصان فن برای شور و بحث در مسایل فنی؛ اجتماع سیاستمداران، روسای دول و وزیران، به منظور حل یک مسیله سیاسی، داخلی یا بین المللی. فرهنگ فارسی معین نیز واژهٔ کنفرانس را به این صورت تعریف کرده است:
(کُ فِ) [ فر. ] (اِ.) انجمن سیاسی که از سران دولت یا نمایندگان سیاسی آنان تشکیل شود؛ جلسه ای رسمی با تعداد شرکت کنندگان معدود که در آن یک یا چند نفر سخنرانی می کنند و پس از بحث و مذاکره تصمیماتی اتخاذ و گاه قطعنامه ای صادر می شود، اجلاس، فراهمایی.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)
واژه شناسی این خبر (بین المللی):
بین المللی یا میان مردمی به هر چیزی ( شرکت ، سازمان یا زبان ) گفته می شود که بیش از یک کشور در آن شرکت دارند. اصطلاح بین المللی به عنوان یک کلمه به معنای دخالت، تعامل بین بیش از یک ملت یا فراتر از مرزهای ملی است. برای نمونه، قانون بین المللی، قانونی است که در بیش از یکی از کشورهای دنیا اجرا شود یا زبان بین المللی است که زبان ساکنان بیش از یک کشور است.
اصطلاح اینترنشنال (بین المللی) توسط جرمی بنتام ، فیلسوف ، حقوقدان و اصلاح گر اجتماعی انگلیسی ، در مقدمه ای بر اصول اخلاق و قانون، در سال ۱۷۸۰ و ۱۷۸۹ منتشر شد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)