هیچ گاه به دنبال کسب پست و قدرت نبوده ایم/ در گام دوم موردنظر رهبری وظایف سنگینی داریم
به نقل از خبرگزاری ایلنا1402/3/4کد خبر 14023148513
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: شصت سال مبارزه انقلابی کردیم، زندان رفتیم و در همه صحنه ها حاضر بودیم اما هیچ گاه به دنبال کسب پست و قدرت نبوده ایم..
به گزارش خبرنگار ایلنا اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ضمن گرامیداشت شصتمین سال تأسیس حزب موتلفه اسلامی و تشکر از حاضران و میهمانان جلسه گفت: درود می فرستم بر روح بلند امام عزیز و شهدای انقلاب اسلامی و حاج قاسم سلیمانی و شهدای فاتح خرمشهر و تشکر ویژه می کنم از بیت امام که در این مراسم میهمان ایشان هستیم..
وی افزود: از حضور سفرا و میهمانان ارجمندی که در این جلسه حضور پیدا کردند و عزیزانی که برای این مراسم پیام ارسال کردند تشکر می کنم..
بادامچیان در ادامه گفت: خداوند به ما عنایت کرد و در 60 سال پیش در دیدار امام با یاران، ایشان به ما گفتند؛ شما برای خدا کار می کنید با هم موتلف شوید و یاران در همان بیت امام اولین جلسه تاسیس حزب را راه انداختند و به برکت این نگاه امام، قرار بر این شد اسم این تشکیلات را موتلفه اسلامی بگذاریم..
زندان و شکنجه و پیروزی در این 60 سال سپری کردیم با تحول عمیقی که امام ایجاد کرد و تحولی که رهبر انقلاب در گام دوم گفتند خیلی وظایف سنگینی داریم..
وی افزود: در این 60 سال ابتدایی از حضور در زندان ها و تحمل شکنجه و در جهاد مسلحانه ای که به دستور امام شکل گرفت و در راهپیمایی ها، از اولین راهپیمایی در سال 41 علیه رژیم شاه و راهپیمایی میلیونی سال 56 و 57 موتلفه نقش اساسی بر عهده داشته است..
بادامچیان در ادامه گفت: در مقابل فتنه ها از جمله فتنه 1402 ما دوتا شهید تقدیم کرده ایم و در همه انتخابات حضور پر شور داشته و هیچ گاه به دنبال کسب پست و قدرت نبوده ایم..
بادامچیان با یاد کردن از مرحوم عسگر اولادی گفت: این مرد بزرگ عضو موتلفه، با تحمل همه رنج ها و خطوط افراطی و تنگ نظری ها مرحوم عسگر اولادی در وصیت نامه اش می گوید من هیچ چیزی ندارم، آن وقت علیه این شخصیت که همه وجودش در اختیار انقلاب بود، آن قدر حاشیه سازی کردند و حالا مرحوم عسگر اولادی به عنوان یک اسوه پاک دست فعالیت اقتصادی و تولید شناخته می شود..
بادامچیان با اشاره به فعالیت های موتلفه تصریح کرد : در تاسیس صندوق های یاری رسان به مظلومان، موتلفه نهادهای تعاونی اسلامی را شکل داد و تامین هزینه های انقلاب و کمک به خانواده های شهدا و جانبازان را بر عهده گرفت..
وی افزود: مهم تر از همه این فعالیت ها، ایجاد یک حزب خدا محور بود که تا به امروز که به خوشنامی عمل کرده و می بینیم که در رانت و مفاسد این چیزها اسمی از موتلفه وجود ندارد و این یک اسوه برای احزاب جهانی است..
بادامچیان تصریح کرد: همه این برکات را از دعای امام داریم و امام به ما گفتند شما برای خدا کار می کنید و فرمودند در نجف که بودم برای شما دعا می کردم و من الان هم در نماز شب هم برای شما دعا می کردم و این دعای نائب امام زمان هست که باعث فعالیت و عاقبت بخیری یاران انقلاب و این حزب شده است..
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون در 31 استان دفتر داریم و در بسیاری از شهرستان هسته مرکزی حزب وجود دارد، در بحث روابط بین الملل با همراهی وزارت خارجه فعالیت زیادی انجام می دهیم..
وی افزود: با جبهه مقاومت و کشورهای اسلامی از قبل ارتباط و همکاری داشته ایم و با دولت و مجلس در همه دوران همکاری داشته ایم و هر کمکی می توانستیم انجام داده ایم..
بادامچیان در انتهای سخنان خود با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس در سال جاری گفت: در انتخابات همه باید تلاش کنیم آرمان و افکار امام و رهنمود های رهبر انقلاب به وقوع بپیوندد و یک انتخابات پرشور را شاهد باشیم..
واژه شناسی این خبر (انقلاب اسلامی):
انقلاب اسلامی ایران ، قیام مردم ایران به رهبری امام خمینی ، از مراجع تقلید شیعه که موجب سقوط نظام پادشاهی و ایجاد نظام جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ش برابر با ۱۹۷۹م شد. آغاز این حرکت با اعتراضات امام خمینی و دیگر علمای دینی به رفتارهای خلاف دین دستگاه حکومتی از سال ۱۳۴۱ش آغاز شد. در عاشورای سال ۱۳۴۲ش امام خمینی در مدرسه علمیه فیضیه قم سخنرانی کرد و در پی اعتراضات تند به حکومت بازداشت شد. این واقعه موجب قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ش و حرکت های اعتراضی مردم و درگیری با مأموران حکومتی در برخی از شهرهای ایران شد و در نتیجه کشتار برخی معترضان گردید. اعتراض مجدد امام خمینی به لایحه کاپیتولاسیون باعث دستگیری دوباره وی در سیزده آبان ۱۳۴۳ش و تبعیدش به ترکیه و پس از آن نجف گردید. مبارزات انقلابیون در خفا ادامه یافت تا این که درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی فرزند آیت الله خمینی در آبان ماه ۱۳۵۶ش باعث علنی شدن دوباره مخالفت های مردم با نظام سلطنتی شد. انتشار مقاله ای با عنوان ایران و استعمار سرخ و سیاه در روزنامه اطلاعات (۱۷دی ۱۳۵۶ش) که در آن به مراجع تقلید شیعه و به خصوص امام خمینی توهین شده بود، موجب تشدید حرکت های اعتراضی گردید. برخورد خشن و مسلحانه مأموران حکومت پهلوی در ۱۹ دی ۱۳۵۶ش در قم به گسترده شدن اعتراضات و سرایت آن به شهرهای دیگر انجامید. از این تاریخ به بعد با برگزاری چهلم کشته شدگان واقعه ۱۹ دی قم و پس از آن شهر های دیگر، کشور ایران دستخوش درگیری های گسترده و سراسری شد. با تشدید اعتراضات مردمی، محمدرضا پهلوی در ۲۶ دی ۱۳۵۷ش ایران را ترک کرد.(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (حزب موتلفه اسلامی):
حزب موتلفه اسلامی (نام های پیشین: جمعیّت موتلفه اسلامی و هیئت های موتلفه اسلامی )
یک حزب سیاسی – مذهبی در ایران است که در سال ۱۳۴۲ از ائتلاف ۳ هیئت مذهبی بنام های؛ هیئت مسجد امین الدوله، هیئت مسجد شیخ علی و هیئت اصفهانی ها، با پیروی از سید روح الله خمینی شکل گرفت. این تشکل به جناح راست و اصول گرایان سنتی تمایل دارد و در محیط سیاسی ایران، قشر «بازاری های مذهبی» را نمایندگی می کند. این حزب همچنین در زمینه امور خیریه و تأسیس نهادهایی نظیر مدرسه اسلامی و صندوق های قرض الحسنه نیز فعالیت می کند.
هیئت های موتلفه در زمان ایجاد به شدت تحت تأثیر اندیشه های سید روح الله خمینی بودند و برای نخستین بار، در تظاهرات ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و ترور حسنعلی منصور ، نقش ایفا کردند و در انقلاب اسلامی نیز، علیه حکومت پهلوی فعالیت نمودند. پس از پیروزی انقلاب و تشکیل نظام جمهوری اسلامی ، به منسجم ترین نیروی سیاسی جناح راست بدل شدند و یکی از پرنفوذترین جناح ها در حزب جمهوری اسلامی بشمار می آمدند. که دستِ کم تا پایان دهه نخست انقلاب، این جایگاه را حفظ نمودند. در سال ۱۳۶۶ در پی انحلال حزب جمهوری اسلامی، حزب موتلفه اسلامی به عنوان یک حزب مستقل به فعالیت ادامه داد.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)