نخستین دعای کمیل زائران ایرانی در مدینه منوره
به نقل از خبرگزاری مهر1402/3/5کد خبر 1402316958
نخستین دعای کمیل زائران ایرانی درمدینه منوره پنج شنبه شب دریکی ازهتل های محل اسکان زائران کشورمان برگزار شد..
در نخستین دعای کمیل زائران ایرانی در شهر پیامبر که با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد پس از مرثیه سرایی و نوحه خوانی در رثای پیامبراکرم ( ص) ، فاطمه زهرا ( س) و ائمه مظلوم بقیع ( ع) ، حاج حمید رمضانپور ذاکراهل بیت (علیهم السلام) دعای روحبخش کمیل را قرائت کرد و زائران ایرانی هم فرازهای مناجات عارفانه امیر مومنان حضرت علی ( ع) را زمزمه کردند..
در این مراسم که در هتل "دُر امجد السلام" برگزار شد و چند تن از مسئولان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری و مدیران کاروانهای اعزامی به مدینه حضور داشتند زائران ندای یارب یارب یارب سر داده و خالصانه و بی ریا خالق خویش را خواندند..
طبق پیگیری های انجام شده قرار است هفته آینده با حضور زائران ایرانی که در مدینه منوره بسر می برند مراسم دعای کمیل با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شود..
حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در مصاحبه های خبری چند روز گذشته گفته بود: درخواست ما از دولت کشور میزبان این بوده برنامه هایی که پیش از قطع ارتباط دو کشور اجرا می شده، دوباره به همان صورت برقرار شود..
واژه شناسی این خبر (حج تمتع):
حجّ تَمَتُّع ، از اقسام سه گانه حج در اسلام است. این نوع حج، بر کسی واجب است که فاصله محلّ سکونتش تا مکه بیش از ۱۶ فرسخ یا ۴۸ میل است. به همین دلیل حج آفاقی و حج نایی نیز گفته می شود. حج تمتع فقط در ماه ذی الحجه انجام می شود و دارای دو بخشِ عمره تمتع و حج تمتع است. حج گزار باید اعمال عمره را قبل از حج انجام دهد. اعمال حج تمتع از روز نهم ذی الحجه شروع می شود و در این نوع از حج قربانی واجب است.(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (سازمان حج و زیارت):
سازمان حج و زیارت یک سازمان دولتی مستقل و وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که مسیولیت اجرا و نظارت بر حج تمتع ، عمره مفرده در عربستان در شهر مکه و مدینه ، عتبات عالیات عراق ، و سفر زیارتی سوریه را بر عهده دارد. سیاست گذاری، نظارت، هدایت و اداره امور حج و زیارت عتبات عالیات در خارج از کشور و برقراری ارتباط با کشورهای اسلامی و مجامع بین المللی اسلامی در امر حج و زیارت، اهداف این سازمان هستند. شورای عالی حج و زیارت، نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت، رییس سازمان حج و زیارت، و حسابرسان ارکان این سازمان را تشکیل می دهند.(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)