پیمودن مسیر 360 درجه دور کره زمین نماد اقتدار و عزت ایران اسلامی است.
به نقل از خبرگزاری موج1402/3/5کد خبر 14023193014
آیت الله دژکام با بیان اینکه در زمینه امنیت اخلاقی و اقتصادی در جامعه باید با فساد برخورد جدی شود، گفت: رفتار کارشناسان و متولیان حوزه قضایی باید قانونمند باشند و جلوی فساد را باید قانونمند گرفت و همچنین اقدام باید اثرگذار باشد..
به گزارش خبرگزاری موج فارس، آیت الله لطف الله دژکام، نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز در خطبه های نماز امروز، از افتخار آفرینی نیروی دریایی ارتش در خصوص ماموریت 360 درجه کره زمین قدردانی کرد و گفت: پیمودن مسیر 360 درجه دور کره زمین نماد اقتدار و عزت ایران اسلامی است..
وی ادامه داد: ماموریت ارتش در بحث امنیت فراتر از جغرافیای ایران اسلامی است و ارتش اقتدار و امنیت ایران را در آبهای آزاد حفظ می کند به نحوی که محموله های اقتصادی ایران تا آمریکای جنوبی با امنیت کامل منتقل می شود. امام جمعه شیراز افزود: در تمدن نوین اسلامی نباید ما برای امنیت کالای تجاری مسلمانان و ایرانیان نیازمند ناوگان دریایی کشورهای غربی باشیم..
وی در ادامه با بیان اینکه عرصه های دیگر امنیت نیز باید رشد یابد گفت: به جز امنیت نظامی باید امنیت اخلاقی را نیز در جامعه داشته باشیم، کسانیکه نگران امنیت اخلاقی جامعه هستند باید در مورد آن بیشتر تفکر کنند..
آیت الله دژکام با اشاره به این مطلب که امروز ناو کشور ما در دورترین نقاط دنیا تردد می کند و کسی جرات نگاه چپ به آن ندارند، افزود: عرصه امنیت در حوزه های دیگری ازجمله اینکه یک زن با تمام زیورآلاتش از هر محلی با اطمینان خاطر عبور کند و کسی مزاحم او نشود نیز باید وجود داشته باشد..
وی ادامه داد: شاید در این زمینه خلأ قانونی وجود داشته باشد، که ظاهراً جمع بندی قوه قضاییه و دولت این است که خلأ قانونی در این زمینه وجود دارد که لایحه ای در این باره به مجلس ارسال شده است..
نماینده ولی فقیه در استان فارس اضافه کرد: اظهار نظر درباره این لایحه آزاد است اما روال کار قانون گذاری مشخص است و باید رعایت شود و مجلس انقلابی یازدهم باید وظیفه خود را در این باره انجام دهد و لایحه عفاف و حجاب را مصوب تا نظر متدینین نیز جلب شود..
وی با بیان اینکه شورای نگهبان نیز مصوبات را جمع بندی و همه باید به آن تمکین کنند، تصریح کرد: خلأ قانونی در این زمینه با کمک مجلس پر خواهد شد..
وی بر رعایت اخلاقیات در اقدام تاکید کرد و گفت: حتی اگر کسی خطا کرده باشد باید با آن برخورد شود اما خانواده آنها که گناهی ندارد که تاوان این مسأله را بدهند..
وی اضافه کرد: اولویت مبارزه با جرم باید با دانه درشت ها باشد، هرچند که با همه مجرمین باید برخورد شود ولی اگر نخست با دانه درشت ها برخورد شود مجرمین دیگر نیز حساب کار دستشان خواهد آمد..
آیت الله دژکام افزود: در امنیت اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی هم باید مانند امنیت نظامی کشور با اقتدار عمل شود..
وی ادامه داد: نکته بعد اینکه نباید درباره کاری که هنوز انجام نشده تبلیغات کرد و این باعث می شود نتیجه کار تحلیل رفته و ضعیف عمل شود..
نماینده ولی فقیه در استان فارس تاکید کرد: اقدام باید قبل از اعلام آن بطور کامل صورت گرفته باشد..
نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگر سخنان خود به روز میلاد امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: ایران اسلامی به قدوم مبارک این امام متبرک شده و امروز روز بزرگداشت احمدابن موسی الکاظم در تقویم ثبت شده است..
وی اظهار کرد: امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه شیراز برای برگزاری دوره بصیرت افزایی به حرم شاهچراغ آمده اند که ابتکار خوبی است..
وی در ادامه خطاب به مسولان حال و آینده گفت: خیانت در امانت خطایی بزرگ و غیرقابل گذشتی است و قطعا خائنین به مردم و جامعه در این دنیا و آخرت باید پاسخگو باشند..
وی ادامه داد: حل مشکلات اجتماعی با نماز قابل حل است، باور امام خمینی (ره) ،شهداء ،جانبازان و ایثارگران مسایل عقیدتی و اسلامی بوده است که باید در جامعه مشهود باشد..
امام جمعه شیراز اضافه کرد: جوابگویی در مورد مسولیت ها و اعمال مسأله ای است که همگان در قیامت نسبت به آن پاسخگو هستند..
واژه شناسی این خبر (نماز جمعه):
نماز جمعه ، نمازی دو رکعتی که در ظهر روز جمعه به جای نماز ظهر و به جماعت می خوانند. نماز جمعه با حضور دست کم پنج نفر برپا می شود که یکی از آن ها امام جمعه است. امام جمعه باید قبل از نماز دو خطبه برای نمازگزاران قرایت کند که دعوت به تقوا جزو مضامین آن است.(برگرفته از ویکی شیعه)
واژه شناسی این خبر (مبارزه با فساد):
در مباحث فلسفی ، الهی یا اخلاقی ، فساد به انحراف معنوی یا اخلاقی از یک ایده آل گفته می شود. فساد شامل اعمال متعددی ازجمله رشوه و اختلاس می باشد. فساد دولتی یا سیاسی زمانی اتفاق می افتد که یک مسئول یا کارمند دولتی از ظرفیت های رسمی برای مقاصد شخصی بهره گیری کند. در دهه گذشته بسیاری از ممالک جهان سیاست ها و روش های موثری برای مبارزه با فساد اتخاذ نموده اند.
فساد یک نوع خلاف کاری است که توسط فردی که مسئولیت و اقتدار دارد، اغلب برای به دست آوردن منافع شخصی اش به انجام می رسد. فساد ممکن است شامل فعالیت های بسیاری از جمله رشوه خواری و اختلاس باشد، اما ممکن است شامل مواردی باشد که در بسیاری از کشورها قانونی هستند. فساد سیاسی زمانی است که یک مسئول دولتی یا یکی از کارکنان دولت که از موقعیت رسمی اش برای رسیدن به منافع شخصی خود سوء استفاده کند. فساد بیشتر در حکومت های دزد سالاری، الیگارشی، رژیم های دست اندر کار قاچاق مواد مخدر و دولت های مافیایی رایج است.
(برگرفته از دانشنامه آزاد ویکیپدیا)